Kundtjänst 031-260 290 Meny 031-260 290

Köp din hoppborg nu >

Sätt företagets namn på hoppborgen!

Hoppborgar är som en magnet för barn. När vi ställer upp en hoppborg på en mässa eller event kan vi se hur barnen börja springa mot den så fort de ser den. Alla vet dessutom att är barnen glada så är föräldrarna också glada.
 
När du nu satsar på en hoppborg är det självklart att även se till att branda den med ert varumärke eller logotyp. Med den självklara närvaron av sociala medier idag så når du inte bara de som är och besöker hoppborgen just den dagen, utan du når även alla deras vänner och bekanta via sociala medier.
 

 
Vi har levererat mängder med hoppborgar till företag, föreningar och politiska partier. Du kan välja att ha en klassisk hoppborg med er logotyp på, eller färganpassa den till er färgskala för att få den ännu mer tydligt kopplad till er.
 
 

 
Vissa väljer att bara ha den på egna event, andra hyr ut eller lånar ut den till andra och får på så sätt ännu mer spridning av sitt varumärke.
 
 

 
Om du ska satsa på en specialgjord hoppborg. Satsa då på något som verkligen representerar er och som håller i längden. Kvalitet lönar sig. 

Här finns fler exempel på projekt vi genomfört de senaste åren >
 
 

Har du frågor? Ring eller mejla oss gärna!

X